Publicis One Nederland

Over Publicis One Nederland

Publicis One is een house of brands van twaalf merken op het gebied van creatie, media, technologie, data & productie.

We werken voor onze klanten samen in multidisciplinaire teams, vanuit 1 P&L, waardoor kwaliteit, snelheid en kosten voor onze klanten geoptimaliseerd zijn met minimale overhead.

Onze klanten hebben hierdoor toegang tot al onze gespecialiseerde labels, expertises en tools, en wij bieden hen de beste geïntegreerde merk-, media- en (digitale) communicatieoplossingen, op lokaal en internationaal niveau.

Publicis One Nederland telt totaal 400 medewerkers en bestaand uit de specialistische labels: Publicis Amsterdam, Leo Burnett, DigitasLBi, Starcom, Zenith, Performics, MSL Group, Found, Moxie, LiquidTread, Vivaki Exchange & Prodigious.Onder Publicis One Nederland werken de volgende labels samen:

DigitasLBi
Connected Commerce, Innovation, Social
Wij zijn hét marketing- en technologiebureau dat bedrijven transformeert voor het digitale tijdperk. We helpen ze iedere technologische uitdaging te omarmen en bereiden ze zodoende voor op de toekomst. 

Publicis Amsterdam
Strategic agency for positive change
Wij zijn een strategisch reclamebureau dat gelooft in positieve verandering door een combinatie van kennis, creativiteit en communicatie. Met behulp van wetenschap, onderzoek en dialoog vertalen we inzichten naar impact.

Starcom
The Human Experience Company
Wij gaan als bureau verder dan alleen media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en om groei voor onze klanten te realiseren.

Zenith
Evidence led media & ROI
Wij zijn Evidence Led en focussen ons op de effectiviteit van marketingcommunicatievraagstukken. We denken Owned First en richten ons op een optimale balans tussen Return on Investment en Return on Involvement. 

MSL Group
Influence.Impact.
Onze reputatiemanagers beschermen, herstellen of bouwen aan de interne en externe reputatie van onze klanten. Dit doen we door middel van strategisch advies en tactische inzet van de juiste communicatiedisciplines. Van PA tot PR, van crisiscommunicatie tot employee engagement.

Found
Retail Communications
Wij zijn een fullservice retailcommunicatie- en adviesbureau gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en implementatie van internationale retailconcepten. 

Leo Burnett

Advertising and actvertising
Alles in onze business kan worden herleid naar twee dingen: mensen en hun gedrag. We mogen nooit uit het oog verliezen wat belangrijk is voor mensen. Wij zijn een creatief bureau dat gelooft in branding by doing. We bieden merken een helpende hand door hun doelen te vertalen in acties, in meaningful acts.

Performics
Digital Performance Marketing
Met online performance marketing diensten voor zowel Paid, Owned als Earned kanalen, creëren wij gepersonaliseerde en dynamische Consumer Experiences.

LiquidThread
Data meets creativity
Wij zijn specialisten op het gebied van creativiteit i.c.m. technologie en media en creëren unieke branded content, social en influencer marketing experiences. 

Moxie
Data driven content
Wij helpen onze klanten met het opzetten van een contentstrategie middels data & insights en werken dit met de juiste middelen en via de juiste kanalen effectief uit. 

Prodigious
Brand Content Production & Brand Logistics
Wij creëren, produceren en organiseren kwalitatieve branded content, gemaakt vanuit de merkwaarden en kanalen van onze klanten. Hierbij maken we gebruik van de juiste talenten, de nieuwste technieken en processen, waardoor deze content efficiënt geproduceerd wordt.

Vivaki Exchange 
Data Media Buying, Trading & Partnerships
We richten ons op het vermeerderen van de waarde en kwaliteit van de investeringen van de media via Starcom en Zenith op het gebied van partnerships, data & pricing.

Artikelen van Publicis One Nederland

Contactgegevens

Publicis One Nederland

Partner

Joop Geesinkweg 209
1096 Amsterdam
Nederland

Welcome@publicisone.com
www.publicisone.nl