door FoxScreen Bioscoopreclame, partner | 13 juli 2017, 10:32 in Bureaus & Accounts
Youtube eerbetoon FastandtheFurious

Eerbetoon acteur Paul Walker best bekeken YouTube-video ooit!

FoxScreen, partner | 13 juli 2017, 10:32

De onverwachte tragische dood van acteur Paul Walker in 2013 maakte heel wat los in de wereld en zijn overlijden klinkt nog altijd door.

Het speciale afscheids- en eerbetoonnummer See You Again van rapper Wiz Khalifa en Charlie Puth wordt namelijk nog altijd bekeken op YouTube. Het nummer staat nu, op het moment van schrijven, bovenaan met meer dan 2,908 miljard views en verslaat daarmee het populaire nummer Deze wereldwijde hit van de Koreaanse PSY met zijn bizarre danspassen en aanstekelijke teksten waar niemand een touw aan vast kan knopen werd in juli 2012 geüpload op YouTube en in december van datzelfde jaar was het de eerste video ooit die een miljard views bereikte.

Gangnam Style stond dus vijf jaar lang aan de top, maar is inmiddels verslagen door See You Again. Dit emotionele nummer was ook te horen in de zevende -film, waaraan Paul Walker nog werkte op het moment van zijn overlijden naar aanleiding van een zwaar auto-ongeluk. In 2015 werden zo’n 20 miljoen kopieën verkocht en het is nog steeds het succesvolste nummer van Wiz Khalifa.

De clip is hieronder te bekijken:
 

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

FoxScreen Bioscoopreclame

Partner

Meer van deze partner
Nu op Twitter