Mensen & Carrière

De agenda van... Mariëlle Krouwel

Redactie | 26 februari 2017, 6:14

Wat staat in de agenda van het hoofd Merk & Communicatie bij SNS de komende tijd?

Kijk mee in de agenda van Mariëlle Krouwel. Haar agenda staat op dit moment vooral in het teken van de volgende stap in de ‘Heel Normaal’ koers van de bank. Dat hangt samen met de merkportfoliostrategie, want SNS is samen met ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen onderdeel van de vorig jaar gelanceerde de Volksbank. Naast haar werk is ze actief bij de SAN (Stichting Adverteerdersjury Nederland) en houdt ze van mode en cultuur.

To Audrey with Love

Zondag 26 februari

Gemeentemuseum Den Haag

De boog kan niet altijd gespannen staan. Ik ben dol op alles wat met mode te maken heeft. Met twee vrienden bezoek ik dit weekend een tentoonstelling die al langer op mijn lijstje staat: Hubert de Givenchy’s ‘To Audrey with Love’ in het Gemeentemuseum in Den Haag. In nauwe samenwerking met de Franse couturier presenteert het Gemeentemuseum een groots opgezet retrospectief van zijn oeuvre én een eerbetoon aan zijn prachtige muze Audrey Hepburn.

 

Maandag 27 februari

Hoofdkantoor SNS Utrecht

In 2014 is SNS gestart met het verrassend normaal maken van bankieren. We vinden dat bankieren anders kan. Beter, menselijker en makkelijker. Daar werken we elke dag hard aan. We zijn er voor onze klanten. Niet andersom. In 2017 is het tijd voor de volgende stap in deze missie. Daarom laten we ons inspireren door gerenommeerde creatieve bureaus. We zitten op dit moment middenin dat en verwachten binnenkort een keuze in de aanscherping in onze strategie en een nieuw creatief concept te maken. En dat betekent ook de keuze voor een nieuw bureau. Een interessant, spannend en inspirerend traject. Maar vooral ook een feestje om je onder te mogen dompelen in zoveel creativiteit en je te laten inspireren door de crème de la crème in ons vak.

 

Uitreiking SAN boek

Donderdag 2 maart

Hoofdkantoor NS Utrecht

Ik ben al sinds 2010 actief voor de SAN. Sinds vorig jaar ben ik voorzitter van de categorie Dienstverlening Financieel. Ontzettend leuk om een jury van vakgenoten – of beter gezegd  vakidioten – te mogen (bege-)leiden. Met als belangrijkste uitdaging dat we streng maar rechtvaardig zijn. Want een SAN Accent verdien je niet zomaar. Onlangs hebben we met de voorzitters de aftrap van dit jaar gehad. Op 2 maart wordt het prachtige boek met alle inzendingen uitgereikt. Heel benieuwd welk werk we dit jaar mogen beoordelen. Dat betekent ook dat er een weekend vol huiswerk aankomt, want voor 26 cases moet je echt even goed gaan zitten en een professionele, objectieve mening vormen.

 

Woensdag 8 maart

Hoofdkantoor Sns Utrecht

Bij een onze aangescherpte koers horen ook nieuwe proposities. Vandaag kijken we intern naar de uitkomst van een uitgebreid onderzoek onder onze doelgroep. Altijd interessant, want het is heel leerzaam om te horen waar je doelgroep behoefte aan heeft en hoe zij tegen ons en banken in het algemeen aankijken.

 

Jurydagen SAN

Dinsdag 14 maart / Donderdag 16 maart

Sanoma Hoofddorp

Deze week twee jurydagen. Want naast Dienstverlening Financieel beoordelen we met alle (vice-) voorzitters de . Daar komt werk uit allerlei categorieën samen. Een heerlijke week die volledig in het teken staat van ons vak en het beste werk. En de excellente organisatie van de SAN maakt daar een extra feestje van. Motto van deze week: I love my job.

 

Woensdag 15 maart

De Snorfabriek Utrecht

Twee keer per jaar komen alle leidinggevenden van de Volksbank samen om van gedachten te wisselen over het thema ‘van strategie naar praktijk’. Nuttig en leerzaam, maar ook een mooi moment om mijn collega’s weer eens te spreken.

 

(foto Mariëlle: Fotostudio Gerry Hurkmans)

Mariëlle Krouwel afgelopen januari. 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs