Mensen & Carrière

DDB & Tribal Amsterdam benoemt nieuwe Design Director

Redactie | 1 juni 2017, 13:57

Pedro Julien werkte onder andere voor Google, Nike en Red Bull

De Zwitsers-Braziliaanse designer Pedro Julien gaat aan de slag bij creatief bureau DDB & Tribal Amsterdam. Zijn nieuwe titel is Design Director en dat betekent dat hij verantwoordelijk is voor alle ontwerpen van het bureau.

De man achter Google's Performing Arts
Julien begon zijn carrière 10 jaar geleden in Brazilië, gevolgd door een periode als freelancer in Oostenrijk en Zwitserland. Hij heeft de afgelopen jaren onder andere voor Google, Nike, Puma, Atomic, Red Bull en Computer Arts gewerkt. In 2015 was hij de man achter het design en de user-experience van Google Cultural Institute’s bekroonde 'Performing Arts' project, een virtuele omgeving waarin gebruikers optredens konden verkennen in 360 graden.

Ivo Roefs, CEO van DDB & Tribal: 'We kijken ernaar uit om te zien hoe zijn Zuid-Amerikaanse flair en Zwitserse efficiëntie elkaar zullen afwisselen. We zijn ongelooflijk onder de indruk van Pedro's achtergrond in typografie en de manier waarop hij interface op een eenvoudige, verrassende en effectieve manier benadert. Wij denken dat Pedro's uitgebreide design-kennis en zijn natuurlijke leiderschap ons creatieve aanbod enorm zal versterken.'

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items pedro julien Ddb Tribal

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs